fbpx skip to Main Content
Een Nieuwe Site Om Je Patatje Flip Te Bestellen!

Een nieuwe site om je patatje flip te bestellen!

Voor Cafetaria Family hebben wij de nieuwe website ontwikkeld. Cafetaria Family is sinds 1994 onderdeel van FHC Formulebeheer. Family: ‘Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nu zin hebt in een Family burger met frites of juist voor een salade gaat, wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.’

Met een leuke zoekfunctie naar de Family cafetaria bij jou in de buurt biedt de website een grote meerwaarde. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk via je smartphone een maaltijd te bestellen. De website is fris en eigentijds en straalt het Family-gevoel goed uit.

Over FHC Formulebeheer
FHC Formulebeheer heeft een nauwe samenwerking met enthousiaste franchiseondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Zij bieden ondersteuning aan de franchiseondernemer. Franchiseondernemers profiteren van de ruime ervaring in fastfood, horeca en catering, opgedaan vanaf 1994. De support is er vooral op gericht de ondernemer in staat te stellen een maximaal resultaat te behalen. Hiervoor reikt FHC Formulebeheer diverse ondersteuningsmiddelen aan, waarmee de franchiseondernemer zijn business kan versterken. FHC ondersteunt al meer dan 125 franchisenemers tot succesvolle horeca-ondernemers.

Bekijk de case hier.

Back To Top