fbpx skip to Main Content

Steeds meer bedrijven profileren zich op het internet. En dat is niet zo vreemd. Het leven gaat zich steeds meer en vaker online afspelen. Ongeacht de branche waarin u werkzaam bent, de kans is groot dat potentiële klanten op het internet naar u op zoek gaan. Mond tot mond reclame is ook nog steeds erg efficiënt, maar alleen daar kunt u niet meer op vertrouwen. Maar uw bedrijf online presenteren vraagt een professionele aanpak. Een website maken is alleen effectief als deze een aansprekende lay-out heeft en duidelijk laat zien waar uw bedrijf voor staat. Een grafisch ontwerpbureau in Leiden kan u helpen uw bedrijf zo goed mogelijk ‘in de markt’ te zetten. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van een passend bedrijfslogo en een bijbehorende huisstijl.

Zorg voor herkenbaarheid voor uw klanten

Een herkenbaar bedrijfslogo kan zeer effectief zijn. Denkt u maar eens aan logo’s waar we in Nederland al jaren aan gewend zijn. Zelfs als de bedrijfsnaam in het logo wordt weggelaten weten veel mensen precies welk bedrijf ermee wordt bedoeld. Dit is de kracht van een sterk logo. Een bedrijfslogo moet passen bij de branche die u vertegenwoordigt. Het moet gemakkelijk herkenbaar zijn, zowel op een bord aan uw gevel als op uw visitekaartjes. Dit vraagt een professionele aanpak. Deze aanpak kan Mooijontwerp, grafisch ontwerpbureau in Leiden, voor u ontwikkelen. In overleg met u gaan we aan de slag om een stijl te ontwikkelen die bij u en uw bedrijf past. Vervolgens gaan we dit uitwerken in een logo en eventueel een bijpassende huisstijl.

Vraag vrijblijvend meer informatie voor uw grafisch ontwerp

Is uw bedrijf toe aan een fris nieuw logo? Of bent u onlangs gestart als zelfstandige en wilt u voor uw nieuwe onderneming een aansprekende huisstijl? Dan bent u aan het juiste adres bij het grafisch ontwerpbureau in Leiden. Wij gaan graag voor u aan de slag om iets moois voor u te ontwerpen. Wij gaan hiervoor eerst met u in gesprek om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat uw visie is. Vervolgens maken we één of meer basisontwerpen, waarvan er één verder wordt uitgewerkt tot dit helemaal naar uw zin is. Wilt u dat wij ook voor u aan het werk gaan, vul dan het contactformulier op de website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Back To Top