fbpx
skip to Main Content

Wij geloven dat het Kindcentrum Kosmos, de wereld een betere plek maakt. Door te laten zien hoe je van elkaar kunt leren en dankzij elkaar kunt groeien. Hoe je respect toont en open staat voor elkaar. Door iedereen een kans te geven zichzelf te ontplooien.

In het Kindcentrum Kosmos werken de Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, DAK Kindercentra en Voorschool Peuterleerplek St. JongLeren (de Hummelhoek) samen aan de professionele opvang en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar. De drie organisaties delen een gebouw, maar de ambitie gaat verder. Zij willen er, aan de hand van een gedeelde pedagogische visie, voor zorgen dat de drie organisaties naadloos op elkaar aansluiten. Hierna willen zij zich, onder één noemer, aan klanten presenteren.

Mooijontwerp heeft samen met communicatiebureau HollandSpoor de naamgeving en visie ontwikkelt. Aan de hand van visie-workshops met het bestuur werd de visie geformuleerd. Daarna heeft Mooijontwerp de naamgeving en visuele identiteit verder uitgewerkt, waarbij uit diverse sessies samen met de werkgroep de naam Kosmos is gekozen. Aanvullend ontwerpen wij diverse communicatiemiddelen en bedenken de signing van het gebouw.

Back To Top