Animated block pattern

Fullservice ontwerpbureau Noordwijk

De visuele identiteit is het gezicht van een bedrijf. Wij denken graag mee om de persoonlijke identiteit te vertalen in een visueel uniek en sterk concept, met herkenbaarheid voor de organisatie.

De manier waarop we beeld ervaren verandert in een snel tempo. Het is belangrijk dat de uitstraling van een bedrijf klopt met het product, de dienst en doelgroep. Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om het vertrouwde beeld te veranderen. Daarom werken wij graag samen met de opdrachtgever aan een restyle van een authentieke visuele uitstraling, zodat we kunnen zorgen voor sterk beeldmateriaal.

We ontwerpen alles waar een logo op staat. Van brochures tot websites en infographics, maar ook een totale visuele identiteit.   vraag is ons te gek. Sterker nog, we vinden het juist fijn als er een ontwerpvraag bij ons wordt neergelegd. We denken graag mee om ideeën vorm te geven en een eigen verhaal neer te zetten.

Mooijontwerp is van de nuchtere, duidelijke aanpak

Recht door zee, zonder dat het brutaal wordt. Wij willen een bedrijf leren kennen, zodat we een passend product kunnen maken. Soms stellen we scherpe vragen zodat je als bedrijf niet voor verrassingen komt te staan. We zijn transparant, duidelijk en nieuwsgierig naar de persoonlijke wensen. Stel gerust ook vragen aan ons, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en hoeveel tijd het gaat kosten. We werken snel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Klantvriendelijk, servicegericht en onderscheidend
Wij hechten veel waarde aan de klant en voelen de verantwoordelijkheid om een bedrijf de uitstraling te geven die passend is. Bij Mooijontwerp zijn de lijnen kort en direct, waardoor we vragen snel en gericht kunnen beantwoorden. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons bovenaan. Met onze centrale ligging, authentieke beelden middels fotografie op maat en onze persoonlijke inzet, zijn we een onderscheidend ontwerpbureau dat persoonlijk te werk gaat.

Startende ondernemer? Wij denken met je mee
Wij bieden voor elk bedrijf een passend voorstel. Ook voor jou als startende ondernemer. Beschik je over een klein budget, maar vind je het belangrijk om je onderneming sterk neerzetten? Met ons alles-in-één starterspakket bedenken we samen een visuele identiteit dat past bij jouw stijl en portemonnee.