Fullservice
ontwerpbureau
in Noordwijk

We ontwerpen alles waar een logo op staat. Van brochures tot websites en infographics, maar ook een totale visuele identiteit. Geen vraag is ons te gek. Sterker nog, we vinden het juist fijn als er een ontwerpvraag bij ons wordt neergelegd. We denken graag mee om ideeën vorm te geven en een eigen verhaal neer te zetten.

Fullservice

Visuele identiteit

De visuele identiteit is het gezicht van een bedrijf. Het vertalen van deze identiteit naar een visueel uniek en sterk concept, op maat gemaakt en met herkenbaarheid naar de buitenwereld? Wij gaan graag met u in gesprek om dit vorm te geven.

De manier waarop we beeld ervaren verandert in een snel tempo. Het is belangrijk dat de uitstraling van een bedrijf klopt met het product, de dienst en doelgroep. Heeft u al een huisstijl, maar is deze wat gedateerd? We werken graag samen aan een restyle van de visuele uitstraling van uw organisatie, zodat we kunnen zorgen voor sterk beeldmateriaal die past bij de huidige tijd.

 

Recht door zee,
zonder dat het brutaal wordt.

Een bedrijf leren kennen, zodat we een passende vormgeving kunnen maken; dat is onmisbaar voor een goede samenwerking. Soms stellen we scherpe vragen, zodat je als bedrijf niet voor verrassingen komt te staan. Transparante communicatie, duidelijk en nieuwsgierig naar de persoonlijke wensen, daar staan we voor. Stel gerust ook vragen aan ons, zodat het helder is wat we gaan doen en hoeveel tijd het gaat kosten. We werken snel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Klantvriendelijk, servicegericht en onderscheidend.

Mooijontwerp hecht veel waarde aan de klant en voelt de verantwoordelijkheid om een bedrijf de uitstraling te geven die passend is. De lijnen zijn kort en direct, waardoor we vragen snel en gericht kunnen beantwoorden. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons bovenaan. Met onze centrale ligging, authentieke beelden middels fotografie op maat en onze persoonlijke inzet, zijn we een onderscheidend ontwerpbureau dat persoonlijk te werk gaat.

 

Ontwerppartner voor communicatiebureau’s

Mooijontwerp werkt voor diverse communicatieadviesbureau’s. Met jarenlange ervaring weten we precies hoe de processen werken. Vaak hebben we aan een half woord genoeg om communicatieadviezen te visualiseren door middel van sterke vormgeving.

Teamwork!

Daphne de Mooij
Marco van Leeuwen
Bert de Jong
Demi Guijt
Marielle van Delft