Over ons

Jouw visie,
onze creatie

Als ontwerpbureau staan we bekend om onze creativiteit en persoonlijke aanpak. We zijn een team van ervaren ontwerpers en denkers die klaar staan om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een onderscheidende visuele identiteit, het ontwerpen van aantrekkelijke websites, of het bedenken van opvallende verpakkings-oplossingen, we bieden graag praktische en effectieve ontwerpen op maat.

Geen vraag is ons te gek. Sterker nog, we vinden het juist fijn als er een ontwerpvraag bij ons wordt neergelegd. We denken graag mee om ideeën vorm te geven en een eigen verhaal neer te zetten. We zijn gepassioneerd en gedreven door het leveren van hoogwaardige ontwerpen die de doelen van onze klanten ondersteunen.

Demi Guijt
Marco van Leeuwen
Daphne de Mooij
Bert de Jong
Marielle van Delft

Recht door zee,
zonder dat het brutaal wordt.

Een bedrijf leren kennen, zodat we een passende vormgeving kunnen maken; dat is onmisbaar voor een goede samenwerking. Soms stellen we scherpe vragen, zodat je als bedrijf niet voor verrassingen komt te staan. Stel gerust ook vragen aan ons, zodat het helder is wat we gaan doen en hoeveel tijd het gaat kosten. We werken snel, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De lijnen zijn kort en direct, waardoor we vragen snel en gericht kunnen beantwoorden. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij ons uiteraard bovenaan.

Demi Guijt

Junior ontwerper

Demi werkt via haar stage vanuit het Grafisch Lyceum Rotterdam bij Mooijontwerp. En gelukkig is ze daarna niet meer weggegaan! Inmiddels zit zij in haar laatste jaar van de opleiding Grafische Vormgeving op de Willem De Kooning Academie in Rotterdam en daarnaast werkt ze parttime bij Mooijontwerp. Demi’s kracht zit in haar conceptuele denkvermogen en haar creativiteit. Creatieve oplossingen bedenken en daarna ook doorvoeren in een sterk ontwerp. In haar vrije tijd is ze aan het lezen, kickboksen of gaat ze los op een festival.

Marco van Leeuwen

Ontwerper

Marco werkt sinds 2016 als ontwerper bij Mooijontwerp. Hij kent Daphne nog van Euro RSCG Bikker. Vanaf 2009 heeft Marco zich ontwikkeld van DTP-er tot ontwerper van zowel offline als online middelen. Van brochures, websites en socialmediakanalen tot een video voor YouTube. Voor deze alleskunner is geen vraag te gek; hij weet voor alles een oplossing te vinden. In zijn vrije tijd speelt hij regelmatig een potje badminton en gaat hij graag op pad met zijn gezin.

Daphne de Mooij

Senior ontwerper & eigenaar

In 2011 heeft Daphne ontwerpbureau Mooijontwerp opgericht. Met als stevige basis haar jarenlange ervaring bij het Rotterdamse communicatiebureau Euro RSCG Bikker, waar ze als ontwerper nauw samen werkte met communicatieadviseurs voor overheden en het bedrijfsleven. Hier heeft zij geleerd om complexe documenten te vertalen naar duidelijke communicatie voor de juiste doelgroepen. Of dit nu in een visuele identiteit, brochure, animatie of infographic is. Daphne houdt van schaatsen op zwart natuurijs en varen in haar boot bij de opkomende of ondergaande zon.

Bert de Jong

Junior ontwerper en videograaf

Bij zijn studie als interactief vormgever heeft Bert kennisgemaakt met alle aspecten van het vak. Na twee succesvolle stageperiodes is hij fulltime in dienst getreden bij Mooijontwerp. Naast het vormgeven van zowel offline als online media, heeft hij zichzelf doorontwikkeld op het vlak van video en animatie. Als hij niet op kantoor is, kun je hem vinden in de sportschool of op de motor.

Marielle van Delft

Fotograaf

Na tien jaar gewerkt te hebben bij een fotostudio was het in 1999 tijd om te starten met JELL Fotografie. In 2015 startten Mariëlle en Daphne een kantoor mét studio in Noordwijk. De toevoeging van art-direction brengt de beelden naar een creatief hoger niveau en levert onderscheidende ontwerpen op. Marielle is dol op padellen, skaten en ze volgt met veel plezier workshops op de foto-academie.