m
Animated block pattern

Accuraat Verhuur – Art-direction voor fotoshoot in 010 en 020

Voor sommigen opdrachtgevers doen wij ook wel eens alleen de fotografie inclusief styling en begeleiding. Voor Accuraat Verhuur hebben we tijdens één volle dag een hele beeldbank geschoten vol met sfeervol detail- én overzichtsbeeld van het gehele assortiment. De locaties waren geweldig: THT Amsterdam & Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Naast compositie en styling kijken we ook naar het toevoegen van de juiste materialen om de onderwerpen zo goed mogelijk te laten uitblinken. Dit servies komt in combinatie met de linnen doeken van ons veel beter tot zijn recht! Door het gebruik van kleine bloemarrangementen van Pure Flowers wordt direct de juiste sfeer gecreëerd.

Over Accuraat Verhuur: “Alles om uw evenement te laten slagen!”
Sinds 1985 verhuurt Accuraat Verhuur alle aankleding en benodigdheden voor feesten, partijen, evenementen en congressen. Dit doen wij voor zowel kleine als grote evenementen. Niets is te gek. De afgelopen jaren heeft Accuraat Verhuur een enorme groei doorgemaakt. Wat begon als een klein verhuurbedrijf is binnen no-time uitgegroeid tot een grote speler op de verhuurmarkt. Zo hebben wij op onze huidige locatie nabij Amstelveen ruim 4.000m² aan artikelen staan. Zelfs deze afmeting is niet groot genoeg voor ons assortiment welke met de dag groter wordt. Doordat wij alles onder één dak hebben staan kunnen wij u snel en accuraat voorzien van stoelen en tafels, maar ook van servies en kookapparatuur.

Bekijk de case op: https://www.mooijontwerp.nl/portfolio/accuraat/