m
Animated block pattern
Visuele identiteit

Achter de schermen bij PotatoNext

In oktober 2023 ging PotatoNext van start en sindsdien hebben wij achter de schermen hard gewerkt om het visuele gezicht van dit opkomende merk te vormen. Met slechts een paar maanden op de klok willen we graag een inkijkje geven in wat we samen hebben bereikt.

Diverse creaties op maat
We hebben met toewijding gewerkt aan het ontwerpen en produceren van verschillende items die de essentie van PotatoNext weergeven. Van praktische waterflessen tot no-nonsense X-banners, handige blocnotes tot functionele beachflags, en uiteraard de basics van een goede stationary. Elk ontwerp is doordacht en functioneel.

Branding in het echte leven
Onze ontwerpen zijn niet beperkt tot het digitale domein. Trots kunnen we melden dat PotatoNext nu herkenbaar is op beide panden en op het eerste bedrijfsbusje. Zie het als een soort visuele handtekening op straat.

Digitaal samenwerken met Outhands
Binnen de digitale sfeer bundelen wij onze krachten met Outhands om die de technische realisatie van de gloednieuwe PotatoNext-website mogelijk gemaakt heeft. Binnenkort kun je online de wereld van PotatoNext verkennen, gepresenteerd in een gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk ontwerp.