m
Animated block pattern
Fotografie

Animatie en bedrijfsfotografie voor Samenwerkingsverband VO Zuid-Holland West

Waar het allemaal begint?
Bij een goede huisstijl natuurlijk!

Voor SWV ZHW hebben we alweer ruim een jaar geleden de restyle van hun visuele identiteit mogen ontwikkelen. Het huidige logo is uiteraard helemaal herkenbaar in lijn met de voorganger, maar binnen de huisstijl hebben we de ruimte genomen om de typografie meer van nu te maken.

Naast het logo hebben we ook de stijlelementen en fotografie richtlijnen hernieuwd. En daar mochten we de afgelopen weken ook de uitvoering voor verzorgen! Daphne verzorgde de art-direction tijdens twee bruisende shoots. Samen met Marielle van Delft van Jell Fotografie maakten we portretten van de medewerkers, maar ook sfeerbeelden van mensen aan het werk in het prachtige nieuwe pand waar SWVZHW sinds 1 november samen met Samenwerkingsverband SPPOH, BOVO Haaglanden, Aanmelden PO, Spirit4you, Nieuwkomers PO en Netwerk Veilige School werken. Een set van beelden waar dit samenwerkingsverband voorlopig weer mee vooruit kan!

Daarnaast ontwikkelden we kortgeleden een explanation video waarin we vertellen wat het samenwerkingsverband nou eigenlijk doet. Samen met Huis Communicatie ontwikkelden we de voice-over teksten, waarna wij het storyboard en illustraties ontwierpen. Na goedkeuring van de klant heeft onze partner Cheta alles tot een geanimeerde video verwerkt.

Houd onze socials in de gaten voor de explainer animatie!