m
Animated block pattern
Animatie

Animatie infographic Nederlands Veteranen Instituut

Bij het creëren van infographics denken wij verder dan slechts statische afbeeldingen. Wij gaan voor de dynamiek van geanimeerde video’s, waarmee we de lezer als vanzelf meenemen in het verhaal. Neem bijvoorbeeld onze recente samenwerking met het Nederlands Veteranen Instituut. Voor hun Landelijk Zorgsysteem Veteranen ontwikkelden we een boeiende animatie. Deze video legt op een heldere manier uit hoe veteranen hun TRACK-lijst moeten invullen.

Onze aanpak begint met het visualiseren van de personages, wat de basis vormt voor het storyboard. Pas nadat dit concept is goedgekeurd, gaan we over tot animatie. We brengen alles tot leven met vloeiende bewegingen, ondersteund door een pakkende voice-over, passende muziek, en natuurlijk een logo-animatie.

Wat doet het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen?
Het Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen is binnen het Nederlands Veteranen Instituut een samenwerking van verschillende zorgketens. Dit betekent dat zij de veteranen binnen het samenwerkingsverband alle mogelijke, beschikbare zorg kunnen bieden.