m
Animated block pattern
Webdesign

Art direction & fotografie voor Stichting Brede Buurtschool Den Haag

Al jaren werken wij voor SBB Den Haag. De missie van hen is: ‘Samen werken aan een brede en optimale ontwikkeling voor ieder Haags kind’. Sinds 2013 werkt SBB met partners aan de brede en optimale ontwikkeling van alle kinderen in Den Haag. Dit doen zij door verbinding te leggen tussen scholen, kinderopvang, ouders, welzijn, sport en cultuur.

Door de groei en veranderingen die zij de laatste jaren doorgemaakt hebben, paste de website niet helemaal meer bij wat zij willen uitstralen. Wij hebben hiervoor een nieuw fris design ontworpen, welke in samenwerking met Outhands is ontwikkeld.

Een belangrijk aandachtspunt was daarbij de fotografie. De beelden waren flink verouderd en we misten ook beelden waar het kind de hoofdrol speelt. Uiteindelijk willen we de brede en optimale ontwikkeling van het kind laten zien. Vooral in beeld.

Samen met Jell fotografie hebben we een hele leuke shoot mogen doen op kindcentrum O3 in Den Haag, waar zowel de kinderen als de leerkrachten trots waren op hun school en graag wilden meewerken. Dit leverde een mooie fotoserie op welke je terug kan vinden op de nieuwe site van SBB.