m
Animated block pattern
Fotografie

Beursfotografie & video voor Zorgboodschap

Dit jaar stond Zorgboodschap weer met een prachtige stand op de Zorg & Food beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Zorg & food is dé ontmoetingsplek waar je in één bezoek gerichte informatie en inspiratie opdoet over alles rondom gezonde en duurzame voeding. Sprekers delen hun kennis op de Food Mainstage en exposanten tonen hun nieuwste oplossingen, toepassingen en voedingstechnieken.

Zorgboodschap was hier drie dagen te vinden om geïnteresseerde informatie te geven over de gloednieuwe webshop en het duurzame assortiment. Tijdens deze gesprekken waren er natuurlijk heerlijke én verse gerechtjes te verkrijgen.

Wij verzorgden op de eerste dag van de beurs zowel de video als fotografie. Tijdens de opnamedag is Bert tussendoor in een naastgelegen restaurant direct aan de slag gegaan met de montage. Op deze manier kon diezelfde avond nog de promotievideo gedeeld worden op verschillende social media kanalen om zo nóg meer bezoekers naar de beurs te trekken op de twee volgende dagen. Zeer geslaagd project weer! En zeker ook een geslaagde beurs.