m
Animated block pattern
Campagne

Bijbaan met impact!

Studenten gezocht voor maatschappelijk betrokken werk in het onderwijs. Het werven van studenten voor een bijbaan in het basisonderwijs is een belangrijk proces dat uitdagingen met zich meebrengt. Het is cruciaal om geschikte studenten aan te trekken die affiniteit hebben met het onderwijs en zich willen inzetten om basisschoolkinderen te helpen. Voor Studenten voor Educatie Den Haag hebben wij daarom een campagne gelanceerd: ‘Bijbaan met impact’.

Met behulp van online- en offlinekanalen, zoals social media en studieverenigingen, hebben wij deze campagne onder de aandacht gebracht van de juiste doelgroep. In samenwerking met Mooijontwerp, Final Edition en Jell fotografie hebben wij duo-portretten gemaakt van basisschoolleerlingen en studenten om de chemie tussen beiden te laten zien. Deze portretten zijn op basisscholen in Den Haag geschoten, waarbij de gekleurde achtergronden en bewegende GIF’s voor een herkenbaar beeld hebben gezorgd.

Bovendien hebben wij een video gemaakt waarin de bijbaan en de voordelen van het werken bij Studenten voor Educatie worden belicht. Bekijk het resultaat van de campagne op onze Instagram-tijdlijn en bekijk de video om te zien wat de bijbaan precies inhoudt en wat deze zo leuk maakt.

Studenten voor Educatie is een project in Den Haag waar studenten uit verschillende studierichtingen kunnen werken op een basisschool in Den Haag. Door deze ondersteuning verhogen we de ontwikkelingskansen van leerlingen en verlagen we de werkdruk van leraren. Dit project is uniek omdat studenten bovenschools worden geworven en geselecteerd, geschoold en begeleid, waardoor scholen en leerkrachten worden ontlast. Voor studenten biedt dit een bijzondere kans om maatschappelijke ervaringen op te doen en bij te dragen aan gelijke kansen voor leerlingen in Den Haag.

Studenten voor Educatie is een samenwerking tussen gemeente Den Haag, Het Open Leerplein Universiteit Leiden, de Haagse schoolbesturen SCOH, DHS en Lucas Onderwijs en Stichting brede buurtschool Den Haag. Als jij een student bent die wil bijdragen aan het onderwijs en tegelijkertijd waardevolle ervaring wilt opdoen, neem dan contact op met Studenten voor Educatie en ontdek hoe jij een bijbaan met impact kunt hebben.