m
Animated block pattern

Campagne ‘Nieuw mensen ontmoeten’

In opdracht van Welzijn Noordwijk hebben wij de campagne ‘Nieuwe mensen ontmoeten’ ontwikkeld. Als je door Noordwijk rijdt, heb je wellicht de A0 posters al langs de weg gespot!

Over de campagne
Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen. In de supermarkt, tijdens een wandeling op strand, op de sportschool. Je maakt dan even een kort praatje en je ziet elkaar niet meer. In dat korte gesprek heb je misschien een interesse met elkaar gedeeld. En zou het leuk zijn om daar verder over door te praten of om een activiteit te ondernemen. Of misschien woon je wel net in Noordwijk en lijkt het je leuk om mensen te leren kennen uit de buurt. Ben je nieuwsgierig?

Vind je het leuk om je interesse met iemand te delen? En lijkt het je leuk om samen iets te ondernemen? Je kan via Welzijn Noordwijk een oproep plaatsen om nieuwe mensen te leren kennen. Wil je meer weten? Klik hier om meer te lezen over dit leuke initiatief.

Activiteiten
Wil je meer weten over onze activiteiten waarbij je nieuwe mensen kan ontmoeten? Kijk dan op onze pagina ‘activiteiten voor’. Hier vind je allerlei interessante en leuke bijeenkomsten, workshops of evenementen.

Middelen
Voor deze campagne hebben we posters, flyers en social media posts ontwikkeld. Uiteraard weer met fotogafie van Jell Fotografie, waar wij de begeleiding en art-direction van hebben gedaan.