ESG-verslag
m
Animated block pattern
Rapportage

DELTA Fiber publiceert ESG-verslag voor een duurzamere wereld

DELTA Fiber heeft onlangs zijn ESG-Verslag (Environmental, Social en Governance) gepubliceerd, waarin het bedrijf zijn inzet voor een duurzamere wereld en de stappen die het in 2022 heeft gezet om deze doelen te bereiken beschrijft. Het rapport is ontworpen en opgemaakt door Mooijontwerp in opdracht van en in samenwerking met Sterk Werk Communicatie. Het is beschikbaar als interactieve PDF met handige navigatie in zowel Nederlands als Engels. Mooijontwerp heeft het rapport geoptimaliseerd voor online lezen in een 16:9 verhouding.

Het ESG-verslag van DELTA Fiber toont hoe het bedrijf op drie manieren bijdraagt aan een duurzamere wereld: door zich in te zetten voor een digitale, inclusieve samenleving, door zich te verbinden met de samenleving en verantwoording af te leggen aan zijn stakeholders, en door zijn gehele bedrijfsvoering zoveel mogelijk ‘groen’, dus met respect voor onze planeet, uit te voeren. Het rapport biedt een gedetailleerd inzicht in de prestaties van DELTA Fiber op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Een van de belangrijkste mijlpalen van DELTA Fiber in 2022 was de overgang naar 100% duurzame elektriciteit voor hun kantoor in Schiedam, waarmee het bedrijf een belangrijke stap zette om volledig ‘net zero’ te worden in 2040. Het hele rapport is te bekijken op de website van DELTA Fiber. Door de publicatie van dit verslag toont DELTA Fiber zijn toewijding aan duurzame groei en het creëren van een betere toekomst voor iedereen.