m
Animated block pattern
Magazine

Een eeuw Bouwbedrijf de Wit

Op donderdag 5 oktober 2023 was het een historische dag voor Bouwbedrijf de Wit uit Wassenaar, want ze vierden hun 100-jarig jubileum in de sfeervolle Brasserie Buitenhuis in Valkenburg. Een uniek moment dat we samen met René de Wit, de gepassioneerde derde generatie eigenaar, en zijn echtgenote Iris Oostlander, tekstschrijfster, hebben gevierd door de creatie van een schitterend magazine.

Aan het begin van het jaar hadden we de eer om het jubileumlogo te creëren, wat de basis vormde voor dit gedenkwaardige jubileum. Het magazine zit boordevol verhalen die de rijke geschiedenis van het bedrijf belichten, dat 100 jaar geleden begon als een timmerfabriek onder leiding van Marinus de Wit. Het magazine draagt een speciale betekenis, want het is opgedragen aan Bart de Wit, René’s vader, die helaas niet meer onder ons is. Hij bracht René de fijne kneepjes van het vak bij en bleef altijd zijn grote inspiratiebron. Daarnaast krijgen de medewerkers van Bouwbedrijf de Wit en de trouwe klanten een welverdiend podium om te vertellen over hun ervaringen.

Op 5 oktober 2023 werd het allereerste exemplaar van dit prachtige magazine, onder het genot van smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, overhandigd aan de burgemeester van Wassenaar, Leendert de Lange. Het magazine dat je hieronder kunt bekijken, is een waardevol naslagwerk geworden dat 100 jaar Bouwbedrijf de Wit in al zijn glorie vastlegt.