m
Animated block pattern

Een nieuwe site om je patatje flip te bestellen!

Voor Cafetaria Family hebben wij de nieuwe site ontwikkeld. Cafetaria Family is sinds 1994 onderdeel van FHC Formulebeheer. Niets is zo fijn als thuiskomen. Thuis bij je familie. Hier ben je altijd welkom. Een hapje mee eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Thuis is het gezellig en hebben we aandacht voor elkaar.

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een Family burger met frites of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack. Onze gasten komen graag bij ons, en dat is een mooi compliment. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen, zoals familie dat doet. Elke dag opnieuw.

Met een leuke zoekfunctie naar de Family cafetaria bij jou in de buurt biedt de website een grote meerwaarde. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk via je smartphone en/of tablet een maaltijd te bestellen. De website is fris en eigentijds en straalt het Family-gevoel goed uit.

Over FHC Formulebeheer

FHC Formulebeheer heeft een nauwe samenwerking met enthousiaste franchiseondernemers, sterke A-merken en horecatotaalgrossiers. Zij bieden ondersteuning aan de franchiseondernemer en franchiseondernemers profiteren van de ruime ervaring in fastfood, horeca en catering. De support is er vooral op gericht de ondernemer in staat te stellen een maximaal resultaat te behalen. Hiervoor reikt FHC Formulebeheer diverse ondersteuningsmiddelen aan waarmee de franchiseondernemer zijn business kan versterken. FHC ondersteunt al meer dan 125 franchisenemers tot succesvolle horeca-ondernemers.

Bekijk de case hier.