m
Animated block pattern

Fleurige kalender voor trouwe klant

Voor onze trouwe klant Gebr. Vletter & Den Haan hebben wij ook dit jaar weer de kalender voor 2017 mogen ontwerpen. Met prachtige fotografie van 2Dezign hebben we dit jaar de lelie als eindproduct laten zien. De unieke kleuren komen in mooie arrangementen goed tot zijn recht.

Vletter & Den Haan is al vanaf 2011 klant van Mooijontwerp en wij zijn heel blij dat we nog steeds mooie dingen mogen maken voor hen. Onlangs hebben we ook een analyse van de website uitgevoerd en diverse posters van nieuwe lelierassen ontworpen. Over een paar maanden zal de Showkas folder weer verschijnen met daarin het unieke assortiment aan lelierassen.

Vletter & Den Haan is marktleider in Nederland op het gebied van lelieveredeling. Op het gebied van de lelieveredeling staat absolute kwaliteit bij hen voorop. Ze zoeken niet alleen naar nieuwe vormen en kleuren maar hebben ook veel aandacht voor ziekteresistentie en houdbaarheid. Het hele proces van veredeling, afbroei, groei en bloei wordt uitgebreid getest in het eigen laboratorium en in de eigen kassen.