m
Animated block pattern

Infographic over een slechte adem

Een slechte adem is en blijft een ongemakkelijk thema. 84 procent van de Nederlanders heeft regelmatig te maken met een collega met een slechte adem. Dit blijkt uit onderzoek uitgevoerd door CB12, een mondverzorgingsproduct van Mylan. Waar de meeste Nederlanders weer fris en fruitig terug zijn van vakantie en begonnen zijn met werk, blijkt dus niet alles even fris. Opvallend is dat we anderen niet durven te wijzen op een slechte adem, terwijl 71 procent van de Nederlanders het wel graag van hun omgeving zou horen.

Wij maakten deze infographic voor CB12 in opdracht van PR-bureau 2twintig in Rotterdam; een bureau waar wij regelmatig leuk ontwerpwerk voor doen. Op basis van de uitslag van het gedane onderzoek mochten wij de cijfers hiervan visueel maken in een infographic.

Waarom CB12?
CB12 mondwater neutraliseert de adem, in tegenstelling tot andere mondwaters, die de adem alleen maskeren. De unieke, gepatenteerde formule zorgt ervoor dat de gassen die een onaangename ademgeur veroorzaken niet vrijkomen. Dat is klinisch bewezen en de formule werkt tot wel 12 uur lang. Door de toevoeging van fluoride helpt CB12 mondwater ook de tanden sterk te houden.

Lees het hele artikel in het AD via deze link!