m
Animated block pattern

Internationale beurswanden voor Priva

In opdracht van Priva hebben wij twee beurswanden ontwikkeld. Één voor de Hortiflorexpo in Shanghai en één voor The Greenhouse Market of Russia in Moskou. Priva is een high-tech bedrijf dat hardware, software en diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dat doen zij voor de tuinbouw, binnenteelt en verticale landbouw en voor utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen. Met 450 collega’s, 15 lokale kantoren in 12 landen en meer dan 400 internationale installatiepartners leveren ze duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.

In het ontwerp hebben we geprobeerd het innovatieve karakter van Priva naar voren te laten komen.We combineren fotografie met infographics die bij het thema aansluiten. Daarbij houden we rekening met de vorm van de wand die in een L-vorm loopt. Van beide zijden is de wand indrukwekkend om naar te kijken.

Hortiflorexpo
De Hortiflorexpo IPM is de grootste en belangrijkste gespecialiseerde tuinbouwbeurs in China. Het wordt elk jaar afwisselend gehouden in Peking en Shanghai. Op dit evenement komt de hele Chinese tuinbouwsector samen. De Hortiflorexpo IPM is de ideale plek om een passend platform te bieden voor innovaties, trends en nieuwe producten uit de branche. De tentoonstelling toont een uitgebreide selectie op het gebied van planten, techniek, bloemisterij en verkoopbevordering. Een plek waar Priva dus niet mag ontbreken!

The Greenhouse Market of Russia
De andere internationale beurs vond in Rusland plaats. Jaarlijks nemen meer dan 100 exposanten uit Rusland, Nederland, België, Israël, Spanje, China, Italië, Griekenland, India, Noorwegen, Polen, Finland, Frankrijk, Zweden en andere landen deel aan de beurs. De thema’s van deze beurs zijn onder andere innovatieve energiebesparende technologieën voor het telen van groenten in kassen.