m
Animated block pattern

Is een mini brochure leuker dan een normale?

Deze vraag prijkt op de voorkant van deze A7 mini-brochure voor COMM – Museum voor Communicatie. COMM had het idee om deze mini-brochure te ontwikkelen als toevoeging voor de grote broer op A4 formaat.

De mini-brochure bevat, in een beknopte versie, alle informatie die ook in de “gewone” brochure staat. Het voordeel is natuurlijk dat je deze zo in je binnenzak steekt. Een perfecte marketingtool voor de sales-mensen bij COMM. Wil jij ook zo’n mini-brochure? Neem contact met ons op via hallo@mooijontwerp.nl of 071 207 37 10.

via GIPHY

Meetings & Events

COMM is naast een museum een inspirerende locatie voor jouw congres, vergadering, diner, of (pers)conferentie. Gevestigd in het bruisende hart van Den Haag biedt COMM sfeervolle en moderne ruimtes voor 6 tot 800 personen. Het aanbod bestaat uit luxe vergaderzalen, een webcaststudio, een van de grootste Newsrooms van Europa en de monumentale Theosofentempel.

Over COMM

COMM in Den Haag is de plek waar je de invloed van communicatie ervaart. We praten, appen, lachen, mailen en bellen de hele dag door zonder er bij stil te staan. Wat doet het met je? Hoe communiceerden mensen vroeger? Ontdek het in COMM. We zijn Kidsproof!

Bekijk ook even onze case van COMM – Museum voor Communcatie.