m
Animated block pattern
Infographics

Jaarverslag infographic voor Talent Primair

In opdracht van Huis Communicatie mochten wij voor Talent Primair het jaarverslag vatten in een speelse infographic. Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

Met het uitlichten van 5 pijlers in cijfers en iconen geven we in één oogopslag een samenvatting en voorproefje van het jaarverslag. Uiteraard is het volledige document ook op hun website terug te vinden.

Huis Communicatie is een full-service bureau gespecialiseerd in onderwijs. Naast communicatie verzorgen zij ook projectmanagement, projectleiding bij scholenfusies en marketingcommunicatie. Op dit moment ondersteunen wij Huis Communicatie met de vormgeving van diverse projecten. Denk hierbij aan visuele identiteiten van basisscholen, infographics, schoolwebsites en animaties. Hopelijk delen we binnenkort weer mooie cases!