m
Animated block pattern

Jubileumjaar! 5 jaar winkel in Katwijk voor Pieter & Casper van Vliet

En we blijven nog even in de groente. Wat kleinschaliger, maar zeker niet minder leuk om voor te werken! Wij feliciteren groente- en fruitspecialist Pieter & Casper van Vliet met hun 5-jarig bestaan van de winkel in Katwijk.

Pieter & Casper van Vliet is een familiebedrijf, van vaders op zonen. De Van Vliets hadden al generaties lang een groothandel met groenten vanaf de tuinderij. Zij gingen met paard en wagen naar Den Haag om hun handel te doen.

Gerrit van Vliet (vader van Piet en opa van Casper) begon in 1958 met zijn groentekraam op markten in Wassenaar en Voorburg. In de schuur achter zijn huis aan de Sandtlaan werd groente en fruit voorgesneden en ingeladen in de vrachtwagen om naar de markt te gaan. Al snel kwam zoon Piet in de zaak en de hele familie hielp mee. Door de jaren heen heeft het bedrijf niet stilgestaan en is het met zijn tijd meegegaan. Ook na het overlijden van oprichter Gerrit zet Piet het bedrijf door. In het jaar 2014 kwam kleinzoon Casper in het bedrijf, waardoor de naamswijziging Pieter & Casper van Vliet een feit werd.

Maar daar stopt het verhaal niet! Toen Casper en Samantha klein waren speelden zij samen dat Casper later de marktkraam groot zou maken en Samantha haar groentewinkel zou openen, om zo samen het bedrijf voort te zetten. En dat werd in 2015 een feit! Zij openen hun eerste winkel aan het Hoornesplein in Katwijk. Kleindochter Samantha neemt het voortouw en breidt het assortiment uit met zelfgemaakte soepen, mooie salades, vers gesneden fruit en uiteraard heerlijke verse groenten.

Afgelopen jaar hebben wij de nieuwe aankleding van de winkel mogen ontwerpen, waardoor deze binnen het winkelcentrum nog meer opvalt én past bij de nieuwe uitstraling die zij willen. Een groente- en fruitspecialist met oog voor kwaliteit en mooie producten.

De nieuwe stijl hebben we ook mogen doorvoeren in hun bestelboekje voor december. Uiteraard hebben we hier ook weer een leuke (en lekkere!) foodshoot in onze studio gedaan, om de producten van Van Vliet op zijn mooist vast te leggen.

Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Op naar de volgende 5 jaar!