m
Animated block pattern

Kindcentrum Kosmos is geboren!

In een vorig nieuwsbericht hebben wij al uitgebreid verteld dat we hard hebben gewerkt aan de naamgeving en visuele identiteit van een nieuw kindcentrum in Den Haag. Inmiddels is de naam gekozen: ‘Kindcentrum Kosmos’ is een feit. De visie is geschreven:

Wij geloven dat het Kindcentrum Kosmos, de wereld een betere plek maakt. Door te laten zien hoe je van elkaar kunt leren en dankzij elkaar kunt groeien. Hoe je respect toont en open staat voor elkaar. Door iedereen een kans te geven zichzelf te ontplooien.

Het logo sluit hier naadloos op aan. Het ontwikkelen van talenten en je eigen pad kiezen spelen hier de hoofdrol. De kleuren zijn gebaseerd op het interieur van het nieuwe gebouw, waarin de architect heeft bepaald dat er bij elke ingang een kleurvlak op de grond ligt. Een samenspel tussen logo en gebouw. Op dit moment werken wij aan de communicatiemiddelen en het outdoor design van het gebouw. In oktober volgt de officiële opening, dus houdt onze site in de gate voor het complete eindresultaat!