website
m
Animated block pattern
Webdesign

Lancering nieuwe website voor PotatoNext

Op 24 januari 2024 werd met trots de vernieuwde website www.potatonext.com van PotatoNext gelanceerd, dankzij ónze creatieve inzet en de technische ondersteuning van Outhands. Het resultaat is een verfrissende online ervaring die de toewijding van PotatoNext aan de aardappelsector weerspiegelt.

Onze creatieve visie
We hebben met een doordachte aanpak PotatoNext voorzien van een eigentijdse uitstraling die de dynamiek van de agrarische gemeenschap weerspiegelt. De visuele identiteit, met een nieuw logo en huisstijl, symboliseert de veelzijdigheid en natuurlijke oorsprong van PotatoNext.

Functionaliteiten van de vernieuwde website

  1. Uitgebreide informatie: Ontdek het volledige assortiment van PotatoNext, van het veld tot aan de klant, op de overzichtelijke website.
  2. Telergericht portaal: Voor PotatoNext-telers is er een speciaal portaal met up-to-date informatie voor gemakkelijke toegang tot relevante gegevens.
  3. Quality assurance transparantie: Certificaten, eenvoudig te downloaden, benadrukken PotatoNext’s toewijding aan kwaliteitsborging in al haar processen.
  4. Vacature overzicht: Vind overzichtelijk alle vacatures bij PotatoNext en ontdek meer over het bedrijf.
  5. Actueel: Blijf op de hoogte van brancheberichten in de snel veranderende aardappelwereld via regelmatige updates.

Toekomstige stappen en social media
In de komende periode zal PotatoNext ook haar aanwezigheid vergroten op social media kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en X. Volg PotatoNext voor de nieuwste updates over samenwerking en innovatie in de aardappelsector.

Voor meer informatie, bezoek www.potatonext.com en volg ons natuurlijk ook op sociale media voor de laatste updates!