m
Animated block pattern

Leo de Kock kiest voor Mooijontwerp

Leo de Kock is de specialist op het gebied van verpakken en het verhandelen van verse tafelaardappelen. Zij begonnen hier in 1916 al mee. Daarnaast zitten zij volop in de ontwikkeling met nieuwe innovatieve producten en smaken. De focus ligt bij hen niet alleen op het slim verpakken, maar zij doen aan complete ketenbeheersing, vanaf grondstof tot consument. Leo de Kock maakt onderdeel uit van de Agrico groep. Een krachtige coöperatieve organisatie die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen ontwikkelt en innovatieve oplossingen bedenkt.

Het bedrijf groeit nu letterlijk uit zijn jasje. Binnenkort wordt de volledige bedrijfsruimte verbouwd en komt er een mooi, nieuw kantoor. Ook met de nieuwe visuele identiteit zijn ze al een aantal maanden bezig, en dan vooral op strategisch vlak. Wie of wat is Leo de Kock en wat willen we daarmee uitstralen naar onze klanten maar ook naar potentiële nieuwe klanten.

Met deze vragen in het achterhoofd werden er drie bureaus uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waar wij er één van waren. Na onze pitchpresentatie kwam het verlossende woord dat de keuze op ons gevallen is! Met veel enthousiasme gaan we voor deze nieuwe klant aan de slag. We houden jullie natuurlijk weer op de hoogte van al dit nieuwe werk.