m
Animated block pattern
Campagne

Ludieke wervingsactie Leo de Kock

Leo de Kock, een bedrijf gespecialiseerd in aardappelteelt en -handel, was op zoek naar personeel en wilde graag een ludieke actie bedenken om mensen aan te trekken. In samenwerking met Mooijontwerp werd er een creatief idee bedacht om de liefde voor aardappels centraal te stellen in de wervingscampagne. Het resultaat was een opvallend sandwichbord met pakkende teksten, dat langs de weg geplaatst kon worden.

Concepten met aardappelliefde
Mooijontwerp ontwikkelde een aantal concepten waarin de liefde voor aardappels centraal stond en waarbij op een humoristische manier de boodschap van de wervingsactie werd overgebracht. Na enkele feedbackrondes koos Leo de Kock uiteindelijk twee ontwerpen die verder werden uitgewerkt.

Opvallend sandwich bord
Het gekozen ontwerp werd gedrukt op een stevig sandwich bord, dat langs de weg geplaatst kon worden om de aandacht te trekken van potentiële werknemers. Het bord was niet alleen opvallend, maar ook praktisch en makkelijk te verplaatsen.

Productie en levering
Na akkoord van Leo de Kock, verzorgde Mooijontwerp de productie van het drukwerk en leverde alles kant en klaar bij de klant af. Zo hoefde Leo de Kock zich geen zorgen te maken over de logistiek en kon het bedrijf zich focussen op het werven van nieuw personeel.

Over Leo de Kock
Bij Leo de Kock draait alles om de aardappel. Als gespecialiseerd bedrijf in aardappelteelt en -handel zijn wij trots op het prachtige product dat wij leveren. Van de robuuste rassen die bij de teler groeien tot de gewassen en gesorteerde exemplaren die aantrekkelijk verpakt in de winkel liggen. Leo de Kock is uw betrouwbare partner in de lijn van aardappelveld tot supermarkt. Onze missie is om het beste te bieden voor de teler en retailer.