m
Animated block pattern

Magazine voor 60-jarig bestaan Heemskerk Flowers

Gefeliciteerd Heemskerk Flowers! Wat bijzonder dat jullie dit jaar jullie 60e verjaardag vieren én dat wij dit voor jullie mochten vormgeven. Sinds het begin van dit jaar hebben wij contact met dit mooie bedrijf om dit bijzondere magazine te bedenken, ontwikkelen, ontwerpen en fotograferen. Tijdens de fotografiedagen zijn we in het bedrijf gedoken en hebben we mooie mensen leren kennen die allemaal met een lach op hun gezicht naar hun werk gaan. Wat een positiviteit en enthousiasme straalt er van de medewerkers én de directie af. Passie voor hun vak. Dat is duidelijk. En dit moest met name ook terugkomen in het magazine. Samen met de kernwaarden Innovatief, Professionaliteit en Trots. Met de gave beelden was het een feestje om met het ontwerp te starten. Fotografie in combinatie met de nieuwe dunne lijntekeningen zijn de basis van de stijl. Samen met onze tekstschrijver Iris is alles weer een mooi geheel geworden waar we trots op zijn.

Afgelopen week is het magazine bij de medewerkers, relaties en klanten op de mat gevallen. We zijn natuurlijk benieuwd hoe zij het ontvangen hebben!

In de tussentijd hebben we dit jaar ook al aan veel andere leuke projecten mogen werken zoals roll-up banners, flyer, wervingsposter, notitieboekje, PowerPoint template en indoor design van een wand met de historie. We hopen dat we nog lang voor dit mooie bedrijf mogen werken!