m
Animated block pattern
Magazine

Meer projecten voor Hogewoning

Afgelopen half jaar hebben we veel mooie projecten voor Hogewoning mogen doen. Van verpakkingen ontwerpen tot het jaarlijkse Brands magazine. Nadat we al ruim 1,5 jaar video’s maken voor Home Accents Decorations en Hobby Flora, twee merken van Hogewoning, is dit een mooie vervolgstap in onze samenwerking. We ondersteunen en adviseren Hogewoning op meerdere vlakken, zoals tekst, beeld, video, ontwerp, en packaging.

Brands magazine
Neem een kijkje achter de schermen bij Hogewoning. De glossy ‘Brands’ is er voor iedereen die meer wil weten over Hogewoning. Een magazine waar alle merken van Hogewoning in de etalage worden gezet. Samen met Aleid Guijt van Final Edition hebben wij de inhoud en de vorm uitgedacht. De combinatie van merkverhalen en inhoudelijke verhalen over duurzaamheid en de achtergrond van dit mooie familiebedrijf maken het een mooi visitekaartje voor alles wat Hogewoning te bieden heeft. Neem hieronder een kijkje naar het eindresultaat. 


Verpakkingen
Hogewoning ontwikkelt ook verpakkingen voor al hun producten. Dit doen ze voor zowel hun eigen merken als voor private labels. Hierbij hebben wij een ondersteunende rol gespeeld voor hun eigen artwork afdeling. Naast het opmaken van de verpakkingen hebben we ook packagefotografie neergezet en alles tot een geheel verwerkt. Zo hebben we verschillende dozen, sleeves en etiketten mogen ontwerpen voor klanten van Hogewoning.

Full service
Naast bovenstaande grote projecten, verzorgen wij nog veel meer kleine opdrachten. Geen vraag is ons te gek. Zo hebben we onlangs fotografie en video voor de social media campagnes geschoten. We hebben een interne nieuwsbrief ontwikkeld. De guidelines voor het ontwerp van dozen opgezet. De kerstcatalogus voor winter 2023 intern opgemaakt.  Een vrachtwagen ontworpen en door Kortveen laten bestickeren. En in samenwerking met de Hogewoning-kantoren in China een kwaliteitsdocument vol infographics voor leveranciers opgezet. Kortom, een hele mooie klant met zeer diverse projecten. Op naar nog meer mooie projecten dit jaar, waar we met heel veel plezier aan werken!