m
Animated block pattern

(Nieuwbouw)projecten voor De Raad Makelaars

Weer een mooie nieuwe klant! Aan de slag voor de Raad Makelaars. Zij hebben ons, in eerste instantie, gevraagd voor het ontwikkelen van een projectstijl voor één van hun aankomende nieuwbouwprojecten. Waar dit project zich bevind zullen we in een later stadium vertellen, maar gaaf wordt het zeker. In de tussentijd hebben we al wat middelen voor De Raad Makelaars zelf opgemaakt. Nieuwe visitekaartjes, een flyer en giveaway voor de Rijnsburgse braderie die vandaag plaatsvindt en een advertentie om te verspreiden in de lokale kranten. Trots dat we voor deze mooie klant mogen werken. Meer weten over De Raad Makelaars? Lees hieronder hun verhaal!

De Raad Makelaars

Ons kantoor is sinds 2006 met name actief op het gebied van nieuwbouw en verhuur van bedrijfsonroerendgoed. Sinds 2007 is daar, inmiddels met veel succes, een aanzienlijke portefeuille aan bestaande woningen bijgekomen.

De Raad Makelaars is onderdeel van De Raad Groep welke gevestigd is aan De Sandtlaan in Katwijk. De Raad Groep bestaande uit De Raad Bouw, De Raad Vastgoed & De Raad Makelaars is een onderneming welke is opgericht in 1926. Inmiddels is De Raad Bouw uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf.

Een klein kantoor met grote mogelijkheden, dat is wat het makelaarskantoor zeker typeert. Door het uitgebreide dienstenpakket voor zowel verkoop als verhuur zijn wij een uniek kantoor. Onze makelaars zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in hun werkgebied. Op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties van woningen én verhuur van bedrijfspanden zijn wij van alle markten thuis!