m
Animated block pattern
Fotografie

Nieuwe klant! NoordWIJde, kleinschalige tuinderij in Noordwijk

We vinden het altijd leuk als we benaderd worden door mooie startende bedrijven die met passie en visie hun droom waarmaken. NoordWIJde is een kleinschalige tuinderij, gelegen aan de voet van de Noordwijkse duinen. Hier telen Erwin en Marlijn samen met hun klanten op duurzame wijze groenten, fruit en kruiden. Zónder kunstmest of pesticiden, mét oog voor natuur en biodiversiteit. Ze verkopen hun producten lokaal. Dat betekent minder transportkilometers én voedsel vers uit de tuin op je bord. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gezonder en lekkerder. Naast het aanbod van verse seizoenproducten verwerken ze een deel van de oogst tot zelfgemaakte theeblends, jam, siroop en pesto.

Voor NoordWIJde mochten wij een folder verzorgen, zodat de omgeving kan kennismaken met dit mooie bedrijf. De teksten zijn verzorgd door May-lisa de Laat en de fotografie hebben wij uiteraard samen met Jell fotografie uitgevoerd.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwerpen van een gave infographic die fysiek op de tuin komt te staan. We hopen daarna nog veel meer moois voor NoordWIJde te mogen maken!