m
Animated block pattern
Visuele identiteit

Nieuwe visuele identiteit voor Oosterhoff

In opdracht van HollandSpoor hebben wij samen met hen de nieuwe visuele identiteit van Oosterhoff ontwikkeld. Het huidige logo werd aan een restyle onderworpen. Daarnaast ontwikkelden we een passend kleurenpalet, vormgeving, typografie, fotografie en video. De belofte van Oosterhoff is:

We creëren ongekende mogelijkheden door kennis, expertise en denkkracht samen te brengen.
Oosterhoff. Onbegrensd

Met dit inhoudelijke concept hebben we een visuele vertaling gemaakt naar een button die de onbegrenzing en oneindigheid van mogelijkheden weergeeft. Daarnaast hebben we dit doorvertaald in een fotografieconcept waarin het verdwijnpunt en architectonisch lijnenspel een grote rol spelen.

Inmiddels is er hard gewerkt aan een brandbook en middelenset en wordt as we speak de website gebouwd. Binnenkort meer dus!

Oosterhoff geeft toekomst aan de gebouwde omgeving. Wat we voor onze klanten doen, is meer dan alleen de vraag beantwoorden. Goed is niet genoeg. Daarom werken we met de beste generalisten en specialisten, die alles weten, van data tot houtverbindingen. En pas tevreden zijn als er niets meer te verbeteren valt. Dat is ook precies de reden dat we graag voor langere tijd met onze klanten in zee gaan.