m
Animated block pattern
Visuele identiteit

Nieuwe visuele identiteit voor OPDC Zuid-Holland West

OPDC Zuid-Holland West, oorspronkelijk het Flex College, was toe aan een volledige restyling. Een nieuwe naam brengt natuurlijk een nieuw logo met zich mee. Het logo van OPDC Zuid-Holland West is een woordmerk met een moderne look & feel. Het geheel is opgebouwd uit een cirkel als outline. Wanneer je deze in vieren opdeelt, kunnen daaruit alle letters gevormd worden. Het kleurenpalet moest toegankelijkheid uitstralen, maar tegelijkertijd ook stoer blijven. De keuze viel op een opvallend kleurenpalet, waarbij zowel koele als warme tinten elkaar vinden.

De opbouw van het logo leent zich goed voor een stijlelement. De cirkel kan worden opgedeeld in vieren, en zo kunnen er oneindig veel combinaties gemaakt worden. Dit gecombineerd met de uit het oog springende kleuren, houdt het interessant en fris.

Op de middelen hebben wij op verschillende manieren gebruik gemaakt van het stijlelement. Het kan worden ingezet als watermerk, maar ook als kleine graphic. Dit gecombineerd met de mooie foto’s van Jell Fotografie, brengt het geheel naar een fijn eindresultaat waar onze klant heel blij mee is!

Naast stationary, Word- en Powerpointtemplates, roll-up banners, koffiekopjes, keycords, ansichtkaarten, offertemappen en de website, zijn we op dit moment ook bezig met een animatie die in een notendop uitlegt wat het OPDC nu eigenlijk precies doet. Binnenkort dus meer!