m
Animated block pattern
Visuele identiteit

Nieuwe visuele identiteit voor OPDC Zuid-Holland West

Het OPDC Zuid-Holland West, voorheen bekend als het Flex College, heeft onlangs een complete make-over ondergaan. Dit omvatte niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuw logo met een modern uiterlijk. Het OPDC Zuid-Holland West-logo is een woordmerk met een cirkelvormige outline die in vieren kan worden verdeeld om alle letters te vormen. Het kleurenpalet is zowel toegankelijk als stoer en omvat opvallende koele en warme tinten.

Het logo biedt talloze combinatiemogelijkheden en kan worden gebruikt als stijlelement op verschillende media, waaronder watermerken, graphics en foto’s. De gebruikte foto’s zijn gemaakt door Jell Fotografie en dragen bij aan een aantrekkelijk en fris resultaat.

Het OPDC Zuid-Holland West heeft ook andere brandingmaterialen, waaronder stationary, Word- en Powerpointtemplates, roll-up banners, koffiekopjes, keycords, ansichtkaarten en offertemappen, die allemaal het nieuwe logo bevatten. Bovendien wordt er momenteel gewerkt aan een animatie die uitlegt wat het OPDC doet.

Als u meer wilt weten over het OPDC Zuid-Holland West en de diensten die zij bieden, kunt u terecht op hun website.