m
Animated block pattern

Nieuwe website voor Grimbergen Installaties

Een paar maanden terug lieten wij jullie al weten dat we de nieuwe visuele identiteit voor Grimbergen Installaties hebben ontwikkeld na hun naamswijziging. Inmiddels hebben wij de nieuwe website opgeleverd die een helder, eigentijds beeld geeft van wie Grimbergen Installaties is en wat hun kracht is.

Tijdens het ontwikkelen van het logo hebben we ervoor gekozen om de historie een belangrijke plek te geven in de pay-off van het logo. ‘Sinds 1748′ is een uniek onderdeel wat we daarom op de website ook een prominente plek hebben gegeven. De interactieve tijdlijn laat de diverse specialismen van het bedrijf door de eeuwen heen zien.

Daarnaast is het innovatieve karakter van het bedrijf nu natuurlijk net zo belangrijk. Met heldere teksten, video en frisse fotografie van medewerkers in actie, creëren we een transparant beeld van Grimbergen Installaties. De projectenpagina’s voor zowel particulieren en zakelijke klanten laten een goed beeld zien van de diversiteit aan dienstverlening. De iconenset die wij hebben ontworpen laten in één oogopslag zien welke diensten er bij een project zijn geleverd en zijn er meer dan twee duurzame oplossingen gekozen zijn, dan kleuren de projecten geheel groen.
Tijdens dit project hebben we met veel specialisten samengewerkt, waarbij Mooijontwerp het project heeft geleid en ontworpen.

Video: Quickworks
Fotografie: Jell Fotografie
Web: Outhands

Over Grimbergen Installaties
Grimbergen Installaties is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1748. Ooit een ambachtelijke smederij, nu een modern totaalinstallatiebedrijf mét het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. We zijn trots op onze rijke historie, diepgeworteld in de Duin- en Bollenstreek. Als achtste generatie zijn we altijd bezig met het nog beter doen dan wat we al deden. Maar we vergeten nooit wat we hebben geleerd van onze vader, zoals hij dat weer van zijn vader geleerd heeft, en wat na al die jaren in het DNA verweven zit. We gaan door tot onze klanten tevreden zijn.

Bekijk hier de nieuwe website.

En bekijk hier de case.