NUT Wassenaar website
m
Animated block pattern
Webdesign

Nieuwe website voor NUT Wassenaar

Mooijontwerp is trots om de nieuwe website van NUT Wassenaar te hebben ontworpen. Het Departement Wassenaar van de Maatschappij tot NUT van ’t Algemeen is opgericht in 1919 met als doel het welzijn van individu en gemeenschap te bevorderen. Dit doet NUT Wassenaar al meer dan 100 jaar door het organiseren van diverse activiteiten, zoals cursussen, lezingen, theatervoorstellingen, concerten en excursies.

Een nieuwe website voor NUT Wassenaar
NUT Wassenaar was toe aan een nieuwe website die klaar is voor de toekomst. Het ontwerp moest aansluiten bij de doelgroep, namelijk de bewoners van Wassenaar, en moest toegankelijk zijn voor alle doelgroepen. Mooijontwerp heeft een eigentijds ontwerp gemaakt dat voldoet aan deze eisen en goed werkt op alle apparaten.

Het technische gedeelte van de website is ontwikkeld door Outhands, die de site in WordPress hebben gebouwd. WordPress is een gebruiksvriendelijk platform dat het beheren van de website makkelijk maakt. Zo kan NUT Wassenaar de website eenvoudig up-to-date houden.

Over NUT Wassenaar
NUT Wassenaar biedt traditiegetrouw een interessant programma aan met diverse activiteiten voor leden en introducés. Alle bijzonderheden en het programma voor het komende seizoen zijn te vinden op de nieuwe website. Naast het programma verzorgt NUT Wassenaar ook vervoer naar theaters buiten Wassenaar voor leden die hier gebruik van willen maken. Het bestuur en medewerkers van NUT Wassenaar werken allemaal op vrijwillige basis. In 2019 heeft NUT Wassenaar van de gemeente de Burgemeester Staab Penning ontvangen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.