website
m
Animated block pattern
Mooijontwerp

Onze nieuwe website is live!

Wat een heerlijke zomer hebben we gehad, maar ondertussen hebben wij ook zeker niet stilgezeten. Al maanden werken we achter de schermen keihard aan onze eigen website. “Practice what you preach”, geldt namelijk zeker ook voor ons! Dus een vernieuwde site kon niet meer achterblijven. Je vindt hier vooral het werk waar we trots op zijn! Maar natuurlijk ook achtergrondinformatie over ons bureau en het nieuwsarchief.

Tijdens het ontwerpen van onze site hebben we ook gelijk onze eigen huisstijl onder de loep genomen. Want zoals je wellicht al wist is dit ons 10-jarig jubileumjaar en is het na een decennium goed om te kijken of de visuele identiteit nog wel past bij de identiteit van ons bureau. Een kleine restyle & upgrade bleek nodig! Die we uiteraard op al onze middelen doorvoeren.

Actie!

Wie jarig is trakteert. Om ons jubileumjaar feestelijk af te sluiten geven we een (bedrijfs)video van ongeveer 2 minuten GRATIS weg! We gaan samen met jullie om de tafel om te brainstormen over de inhoud van de video, wij komen daarna met een voorstel voor script en storyboard. Na afstemming en goedkeuring gaan we aan de slag om locaties te regelen en de draaidag in te plannen. Tijdens het draaien zal onze art-director (Daphne) en de videograaf (Bert) aanwezig zijn om alles zo strak mogelijk vast te leggen. Uiteindelijk leveren we de volledige edit bij jullie op!

Wil je meedoen met deze actie?
Mail je motivatie naar daphne@mooijontwerp.nl. Op 3 oktober maken wij de winnaar met de leukste inzending bekend.

Mocht je trouwens nog tips, tops of verbeterpunten voor onze site zien, dan horen wij dat natuurlijk heel graag!

Go see it! www.mooijontwerp.nl