m
Animated block pattern

Package design voor verse producten van Heemskerk fresh & easy

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Voor ieder moment van de dag. Het is hun missie om met hun producten de wereld gezonder, fitter en leuker te maken. Wie gezond eet voelt zich vaak ook gewoon beter.

Er is steeds meer vraag naar gezonde en makkelijke versproducten. Mooi gepresenteerd, precies de juiste hoeveelheid en met een recept op de zak. Heemskerk loopt voorop in deze trend en blijft hun aanbod vernieuwen. Goede, slimme verwerking en verpakkingstechnieken garanderen versheid en het behoud van vitaminen.

De maaltijdsalades van Heemskerk zijn gezond, voedzaam, lekker en makkelijk. Speciaal voor het sporten ontwikkelden zij een lijn met sportsalades die de precieze hoeveelheid aan eiwitten en koolhydraten bevatten voor een goede work-out. Het nieuwste product zijn de wrapsalades, met diverse vullingen.

Met food-fotografie van Jell fotografie hebben wij alle sleeves voor de maaltijdsalades ontworpen. De strakke letter is helder en krachtig en is de basis voor de vormgeving van zowel de sleeves als alle etiketten. Bij de etiketten staat het product centraal. Daarom hebben we voor geheel transparante etiketten gekozen waardoor het product door het etiket heen zichtbaar is.

Kijk voor meer productinformatie op de door ons ontwikkelde nieuwe website!
www.heemskerkfresh.com