m
Animated block pattern
Package design

Packaging in kerstsferen

Nieuwe merken, nieuwe verpakkingen
Terwijl buiten eindelijk de lente begint en de zon weer schijnt, zijn wij de afgelopen maanden al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de komende kerstperiode. In opdracht van Hogewoning hebben we voor twee van hun nieuwe merken, Natural Pine Aurora Prelit & Santaville, de verpakkingsmaterialen mogen ontwikkelen.

Samen met Eric Nobelen van NBLN uit Gouda hebben we voor deze twee prachtige nieuwe merken dozen, stickers en hangtags ontworpen. Naast het ontwerp en alle benodigde productinformatie moesten we ook rekening houden met verschillende labels voor onder andere recycling, gebruiksaanwijzingen en duurzaamheid. Dit is altijd een uitdaging. Vooral omdat er voor elk Europees land andere regelgeving voor het toepassen van deze logo’s geldt. Na goedkeuring leveren wij InDesign-sjablonen bij de producent aan, zodat zij zelf aan de slag kunnen om het ontwerp toe te passen op de producten die zij ontwikkelen.

Nieuw merk: Natural Pine Aurora Prelit
Natural Pine Aurora Prelit biedt een collectie kunstkerstbomen, guirlandes en kransen waarbij de verlichting al in het product is verwerkt. Geen gedoe meer met in de knoop geraakte snoeren. Deze producten hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Het gevoel van een Scandinavisch dennenbos met alle voordelen van een kunstkerstboom; dat is Natural Pine Aurora Prelit.

Nieuw merk: Santaville
Bouw de mooiste miniatuur kerstdorpen met de sfeervolle huisjes en toebehoren van Santaville! De Santaville-collectie is er voor de vele verzamelaars met een kleiner budget en staat bekend om zijn goede kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Het kerstdorp komt tot leven met dorpsbewoners, besneeuwde bomen, feestelijk gekleurde LED-verlichting en speelse bewegende objecten.

Bezoek ook hogewoning.com voor meer informatie!