m
Animated block pattern
PowerPoint

PowerPoint template voor Heko Spanten

Wat is het fijn als je PowerPoint presentatie helemaal automatisch in de goede huisstijl staat. Kleuren en letterstijlen kloppen. Het logo staat op een vaste plek en de titel- en hoofdstukslides geven een goed beeld van de organisatie.

Daarnaast heeft onze template ook voldoende variaties in slides om teksten, beelden en iconen eenvoudig vorm te geven.

Nadat wij een plat design met de klant hebben afgestemd, werken wij samen met onze template-bouwer Ton Persoon, die al onze creatieve verzinsels kan omzetten naar een hufterproof en gebruiksvriendelijk template, waar iedereen in een handomdraai een mooie presentatie op maat mee opbouwt.

Onlangs hebben wij een dergelijke template voor Heko Spanten opgeleverd, met een tevreden klant als resultaat!

Over Hekospanten

Houtconstructies vragen om vakkennis, oog voor detail en liefde voor het werk. Meesterschap, dus! In ons bestaan van meer dan een halve eeuw hebben wij met succes ruim 20.000 opdrachten gerealiseerd. Wij zijn de specialist in het construeren, fabriceren en monteren van gelijmde dragende houtconstructies. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld houten spanten, gelamineerde liggers, gelamineerd hout, gelijmd hout en lamellen hout. Naast bouwconstructies leveren wij ook traditionele houtconstructies.