m
Animated block pattern

Restyle voor H. Star

H.Star is een familiebedrijf dat zich richt op de inkoop van bloemen, planten, en andere groenproducten. Dit doen ze voor importerende groothandels, verkooporganisaties en lijnrijders. Daarnaast is het ook mogelijk dat klanten zelf inkopen en gebruik maken van hun Shop-in-Shop concept.

Het logo van H.Star Bloemengroothandel was na 38 jaar aan vernieuwing toe. Alhoewel de huisstijl met de ster en strepen heel herkenbaar zijn voor de klanten en een begrip op de bloemenveilingen zijn, was een opfrisbeurt wel op zijn plaats. De toevoeging Bloemengroothandel in de bedrijfsnaam deed ook geen recht meer aan alle andere diensten die ze leveren. We hebben de herkenbare elementen weten te behouden. De ster, strepen en het kleurenpalet moesten blijven, maar we hebben het gemoderniseerd. Verder hebben we met name veel aandacht aan de typografie geschonken.

Door met een hedendaags font te werken en deze aan te passen aan de scherpe vormgeving van de ster-vorm, is het logo nu meer één geheel geworden. Tevens hebben we diverse formats opgeleverd, zodat het logo zowel in print, online én social media goed tot zijn recht komt.