Hogewoning
m
Animated block pattern
Drukwerk

Spring/Summer 2024 catalogus voor Hogewoning

Ontdek de nieuwste Spring/Summer 2024 collectie van Hogewoning, die vanaf 8 mei 2023 te bewonderen is in de showroom ‘House of Brands’ in Rijnsburg. Elk van de merken van Hogewoning heeft hier zijn eigen showroom, waar tweemaal per jaar groots wordt uitgepakt met de presentatie van de nieuwe producten van House of Nature (woonaccessoires/lifestyle brand) en Hogewoning Seasonal (seizoensdecoratie). Deze merken zijn specifiek gericht op middelgrote retailers, tuincentra en groothandels.

Bij de lancering van de nieuwe collectie wordt ook een uitgebreide catalogus ontwikkeld, die tweemaal per jaar verschijnt voor de Spring/Summer en Winter/Christmas seizoenen. Deze catalogus is zorgvuldig samengesteld en biedt een overzichtelijk beeld van het volledige aanbod van Hogewoning. Zowel digitaal als fysiek beschikbaar, wordt de digitale versie via de nieuwsbrief gedeeld binnen het netwerk van Hogewoning, terwijl de fysieke versie wordt verspreid onder de salesmanagers, zodat zij tijdens hun klantbezoeken een gedetailleerde presentatie van het assortiment kunnen geven.

Dit voorjaar hebben we voor de tweede keer samen met Hogewoning aan de ontwikkeling van de catalogus gewerkt. Vanwege het strakke tijdschema hebben we ervoor gekozen om dit proces gedetacheerd op locatie bij de klant uit te voeren, waardoor we snel kunnen schakelen en eventuele wijzigingen direct kunnen oppakken. Naast de catalogus zelf hebben we ook de bedrukte map en tabbladen ontworpen, waarmee de verschillende collecties duidelijk van elkaar worden onderscheiden.

Deze inspirerende catalogus biedt een scala aan hoogwaardige producten die uw winkel, tuincentrum of groothandel kunnen verrijken. Van stijlvolle woonaccessoires tot sfeervolle seizoensdecoratie, de nieuwe collectie van Hogewoning belooft een scala aan mogelijkheden voor uw klanten. Mis deze kans niet om uw assortiment uit te breiden en uw klanten te verrassen met de nieuwste trends en designs van Hogewoning.