m
Animated block pattern
Stop-motion

Stop-motion Jouw groei, onze kracht

In samenwerking met Huis Communicatie hebben we voor het Goudse schoolbestuur De Groeiling een stop-motion video gemaakt. Het maken van een stop-motion video is een creatieve en eigentijdse manier om een verhaal te vertellen. Het vergt veel geduld en oefening, maar het eindresultaat is dat meer dan waard. We zijn gestart met een brainstorm met het communicatiebureau, waaruit een storyline kwam. Daarna zijn wij gestart met het maken van een storyboard welke ter goedkeuring naar de klant gestuurd is. Na een go hebben wij de stop-motion zorgvuldig voorbereid en uiteindelijk op de shootdag met een leerkracht van De Groeiling als model opgenomen. Tijdens elke scene worden objecten en het model verschoven. Dit samen zorgt ervoor dat er een suggestie van video ontstaat.

De video is de introductie van een nieuwe pay-off van De Groeiling – Jouw groei, onze kracht – en wordt ingezet voor het werven van nieuwe medewerkers.

Het verhaal
Als onderwijsprofessional wil jij je richten op het beste onderwijs voor jouw leerlingen. De Groeiling is er voor je in de wervelstorm van regels, methodes en zorgen, waar je af en toe mee te maken krijgt. We ontdekken en ontwikkelen onszelf, ook door vallen en opstaan. Werken bij De Groeiling: 𝙅𝙤𝙪𝙬 𝙜𝙧𝙤𝙚𝙞, 𝙤𝙣𝙯𝙚 𝙠𝙧𝙖𝙘𝙝𝙩. Mogen we jou ook een cape aanreiken? Meer info: degroeiling.nl/werken-bij