m
Animated block pattern

Tijd voor Heemskerk Festival

Op zaterdag 23 september bezochten de medewerkers van Heemskerk samen met hun familie de familiedag bij Heemskerk fresh & easy. Omdat het bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid en vorig jaar een fors stuk heeft uitgebreid met 9.000 m2, was er een goede aanleiding om de deuren voor medewerkers en familie open te stellen. Het totale aantal bezoekers kwam uit op 1540 personen.

Na een ontvangst door echte groentedames, ging de tour van start met een stukje geschiedenis. Oude vrachtwagens, oude foto’s en een Heemskerkmuseum lieten de bezoekers zien hoe het allemaal ooit is begonnen. Daarna volgde de rondleiding door het bedrijf waar iedereen met hun eigen ogen kon zien hoe het productie- en logistieke proces in zijn werk gaat. Dit alles ondersteund met wetenswaardigheden en toelichting van de medewerkers van Heemskerk.

Mooijontwerp mocht voor dit prachtige festival alle communicatiemiddelen ontwikkelen. Van kleurplaten en doeboekjes voor de kinderen, tot bewegwijzering met informatieborden voor de rondleiding. Van een HRM stand voor het werven van nieuwe medewerkers, tot een prachtige tijdlijn van 15 meter waarin de historie van het bedrijf wordt verteld. Een feestje om voor dit feestje te mogen werken!