m
Animated block pattern

Tweede jaar op rij ontwerp voor ‘de Cafetaria’

Net als vorig jaar, mochten wij weer het magazine “De Cafetaria” ontwerpen voor FHC Formulebeheer. Elk jaar brengen zij dit magazine uit om ondernemers te inspireren en het imago van de cafetaria te verbeteren. Het magazine inspireert trotse cafetaria ondernemers en laat de nieuwste trends zien. Het thema is dit jaar ‘het digitale tijdperk’. Met diverse artikelen en perspectieven laten ze de noodzaak van ‘online’ óók bij de cafetaria ondernemers zien.

Wij feliciteren FHC Formulebeheer met hun jubileum dit jaar! In 2019 bestaan zij namelijk 25 jaar, en met mooie infographics in het magazine besteden we daar aandacht aan. Onder andere met een tijdlijn die je ook op het plaatje hierboven ziet.

Over FHC Formulebeheer

Dé formule organisatie achter FamilyFoodmaster en Vital4Skool. FHC Formulebeheer heeft een nauwe samenwerking met enthousiaste franchiseondernemers, sterke A-merken en horecatotaal grossiers. Franchiseondernemers profiteren daarmee van de ruime ervaring in fastfood, horeca en catering. De ondersteuning is er vooral op gericht de ondernemer in staat te stellen een maximaal resultaat te behalen. Hiervoor reikt FHC Formulebeheer diverse ondersteuningsmiddelen aan, waarmee de franchiseondernemer zijn business kan versterken.

Bekijk hier de case.