m
Animated block pattern

Verloskundigenpraktijk Oegstgeest bevallen van een nieuwe website

Vorige week is de nieuwe website van Verloskundigenpraktijk Oegstgeest, www.vp-oegstgeest.nl, online gegaan. Na een aantal weken ontwerpen, bouwen en herstructureren mag het resultaat er zijn. Verloskundigenpraktijk Oegstgeest had ons gevraagd om hun website klaar te maken voor de toekomst. De huidige website voldeed niet meer aan de eisen van nu. Zo was de site niet responsive waardoor hij op mobiele apparaten niet goed zichtbaar was, en ook was de site lastig te beheren door de dames van de praktijk.

Proces

We zijn het proces gestart met een kick-off meeting bij de praktijk samen met alle verloskundigen. Hierin hebben we samen naar de huidige site gekeken en op papier gezet wat hier goed aan was, wat beter kan en wat er nog aan wensen waren voor de nieuwe website. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerp en hebben de dames van de praktijk zich op de teksten van de site gestort. Op de oude site waren heel veel pagina’s met heel veel informatie en hun opdracht was deze in kaart te brengen en te kijken of deze informatie nog relevant was voor de nieuwe site.

Vervolgens is alle informatie ingedeeld in een duidelijke en overzichtelijke menustructuur, zodat de bezoeker in een paar klikken de relevante informatie heeft gevonden. Met alle geüpdatete content hebben wij het ontwerp afgemaakt en zijn wij na akkoord gestart met het bouwen. De website is gemaakt in WordPress zodat de site ook heel makkelijk en goed zelf te beheren is door de praktijk. Binnenkort komt de website ook helemaal in het Engels beschikbaar, dit omdat er in de omgeving Oegstgeest ook veel expats wonen en ze zo ook deze doelgroep goed kunnen bedienen.

Wij zijn erg blij met het resultaat en de fijne samenwerking met de dames van Verloskundigenpraktijk Oegstgeest.