m
Animated block pattern

Vernieuwd jasje voor Foodmaster en Family franchise

Inmiddels werken wij alweer een paar jaar voor FHC Formulebeheer, jaarlijks maken wij “de Cafetaria” het inspiratiemagazine van FHC die binnenkort weer op de mat valt. FHC beheert drie franchiseformules: Family, Foodmaster en Vital. En voor de eerste 2 zijn wij gevraagd om mee te denken over een update voor de complete verpakkingslijn.

Het was niet de bedoeling om een complete nieuwe huisstijl te creëren maar met de elementen die er liggen plus wat kleine aanvullingen een nieuwe uitstraling te ontwikkelen. Voor de Family verpakkingslijn hebben we een mooie One Line Draw illustratie lijn ontwikkeld die op verschillende items terugkomen. De groene kleur is wat meer naar de achtergrond gegaan en daarvoor in de plaatst is er een nieuwe kraft kleur toegevoegd. Naast deze kraft kleur hebben we 2 pastel tinten aan het palet toegevoegd voor alle ijs-verpakkingen en uitingen.

Voor de Foodmaster verpakkingslijn hebben we een iets subtielere update gedaan. De ouderwetse uitstraling van de ruitjes mocht verdwijnen en daarvoor in de plaatst zijn 2 stijlelementen teruggekomen. Voor de ijs-uitstraling een druppel visual en voor de andere items een golfje. Daarnaast hebben we een schaduweffect toegepast op sommige kopjes en ook hebben de iconen een prominentere plek gekregen op de verpakkingen. Een stoere maar toch frisse verpakkingslijn!

Binnenkort is alles te bewonderen in úw Family of Foodmaster!