m
Animated block pattern

Verpakking design voor foodtrend verspakketten

Eén van de foodtrends is dat er een groeiende behoefte is aan inspiratie & gemak. En daarom introduceert Heemskerk fresh & easy met trots de nieuwe verspakketten. Een doosje vol met verse ingrediënten om zelf een heerlijke soep of maaltijd voor 3-6 personen te bereiden. Vanzelfsprekend met het recept erbij.

Mooijontwerp ontwikkelde artwork in de fresh & easy stijl en verzorgde de fotografie in onze studio.

De verspakketten zijn er met de volgende gerechten: Curry Madras, Gado Gado, Erwtensoep, Groentesoep en Tomatensoep

Over Heemskerk fresh & easy
Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Voor ieder moment van de dag. Het is onze missie om met onze producten de wereld gezonder, fitter en leuker te maken. Wie gezond eet voelt zich vaak ook gewoon beter.

Om die ambitie waar te kunnen maken blijven we innoveren. Onze concepten, processen, producten en medewerkers worden steeds slimmer en beter. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klanten, strategische partners en medewerkers. Vanzelfsprekend verantwoord en duurzaam.

Bij Heemskerk werken zo’n 900 trotse specialisten. Samen leveren we wekelijks zo’n 2,5 miljoen verse producten aan bekende supermarktketens en fastfood restaurants in binnen- en buitenland. Bijna alles onder private label.