m
Animated block pattern
Video

Website & instructievideo’s voor nieuwe klant: Home Accents

Voor de nieuwste artikelen van Home Accents hebben wij instructie- en sfeervideo’s gemaakt. We laten hierin zien hoe de producten in elkaar gezet moeten worden én hoe deze het best tot hun recht komen in het huis van de consument. Door middel van een QR-code op de verpakking komt de klant direct op de door ons ontwikkelde site van Home Accents en kan de video bekeken worden.

Het design van de website is eenvoudig en vooral mobile based. Consumenten zullen de website veelal in de winkel of thuis tijdens het in elkaar zetten bekijken. Het beeldmateriaal staat centraal, zonder afleidende designs en kleuren.

Home Accents is een eigentijds merk met hedendaagse home deco artikelen voor elk seizoen. Deze worden op een eerlijke en verantwoorde wijze gefabriceerd. Elk artikel is geïnspireerd en ontworpen voor volume Home Decor markt.

Home Accents is onderdeel van Hogewoning. Met meer dan 90 jaar ervaring is Hogewoning marktleider in het ontwerpen en distribueren van natuurlijke decoratiematerialen van hoge kwaliteit. Innovatie, efficiëntie en een uitgekiende logistiek maakt hen tot een gewaardeerd strategisch partner van groothandels en retailers wereldwijd.