m
Animated block pattern

Website van Welzijn Teylingen is live!

In de vorige nieuwsbrief gaven we alvast een voorproefje van het design. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en hebben we naast het technisch bouwen van de website ook alle fotografie geschoten. In samenwerking met Marie van Welzijn Teylingen hebben we situaties bedacht die goed bij de webpagina’s passen en deze gecombineerd met de mooiste plekken van Teylingen. Zo hadden we onder andere shoots bij Foreholte in Voorhout, in park Rusthoff in Sassenheim en bij de oude Ruïne in Teylingen. Een gemêleerde shoot waarbij alle facetten van Welzijn Teylingen aan bod zijn gekomen. En als je goed kijkt zie je dat zelfs sommige collega’s van ons stand-in model zijn 😉

Over Welzijn Teylingen
Welzijn Teylingen is een welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Teylingen. Ons doel is het welzijn binnen Teylingen te bevorderen. We richten ons op het vergroten van veerkracht en van de verbinding tussen mensen.

Dit doen wij door individuele ondersteuning met behulp van informatie, advies en praktische ondersteuning. Daarbij organiseren we samen met inwoners en vrijwilligers diverse activiteiten die open zijn voor een brede publiek. Samen met buurtbewoners zetten we ons in voor betrokken en levendige buurten!

We stimuleren vrijwilligerswerk en ondersteunen vrijwilligersorganisaties in hun duurzame ontwikkeling.