m
Animated block pattern

Website voor Cleverpit, prefab putten voor voertuigwerkplaatsen

In opdracht van Cleverpit hebben wij hun corporate website ontwikkeld. Cleverpit is gespecialiseerd in het ontwikkelen van prefab putten voor voertuigwerkplaatsen. Op basis van een duidelijke briefing zijn wij gestart met het ontwerp van de website. Belangrijkste doel van de website is het etaleren van hun producten en het genereren van leads voor deze producten. De producten hebben daarom een prominente plek op de homepage.

Wij maken het ontwerp in Adobe Xd waardoor de klant een realistisch prototype te zien krijgt van het eindproduct. En het is voor de klant makkelijk om feedback te geven op alle onderdelen van de site. Na goedkeuring van het ontwerp delen wij dit bestand met onze technische partner Webstack. Die het ontwerp omzet naar een werkende WordPress website. Uit dit Adobe Xd bestand kunnen zij kleuren, formaten en fonts halen zodat het pixel perfect nagebouwd kan worden.

Dit proces werpt steeds meer vruchten af en dat kregen wij ook terug van de opdrachtgever:

“Wil ook meteen even laten weten dat ik erg blij ben met hoe het proces is verlopen! Wat mij betreft werkt dit uitstekend. Eerst een duidelijk ontwerp, waarna de website daarop gebaseerd wordt! Gracias!”
Fons van der Linden

Naast het webontwerp hebben we ook een mooie infographic over de installatie van een Cleverpit mogen maken. Deze kun je hier vinden op de website.

Over Cleverpit
Kennis en innovatie maken Cleverpit® een leider in ontwikkeling van prefab putten en putinrichting voor voertuigwerkplaatsen. Hierbij zijn de drie belangrijkste pijlers veiligheid, duurzaamheid en betaalbaarheid.

Met deze drie pijlers in het oog fabriceert Cleverpit® hoogwaardige maatproducten voor iedere automotive werkplaats en voor elke portemonnee. Wij ontwikkelen onze producten om de gebruiker heen. Ergonomie en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij de uitgangspunten. Een veilige en ruimtelijke werkplek, goed verlicht en overzichtelijk is het resultaat.

Doordat we engineering en productie onder één dak hebben is de kwaliteit in elk stadium, van ontwikkeling tot installatie, gewaarborgd.

Bekijk de nieuwe website hier!