m
Animated block pattern

Website voor gebiedsontwikkeling van Kinderdijk gelanceerd!

In september schreven we dat we een pitch hadden gewonnen voor deze mooie klant. Inmiddels is de website voor Kinderdijk gelanceerd op www.kinderdijkinperspectief.nl! De website is een initiatief van de gemeenten Alblasserdam en Molenlanden. De site is bedoeld om iedereen die woont en werkt in Kinderdijk op de hoogte te houden van alle plannen in het gebied. Deze zijn gebundeld in een gebiedsperspectief. Een gezamenlijk toekomstbeeld van Kinderdijk en omgeving.

De website vormt het centrale informatiepunt over al deze ontwikkelingen. Ook heeft het de functie van digitaal loket. Hier kunnen mensen met vragen, opmerkingen en klachten terecht. Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief Kinderdijk in Perspectief.

Gebiedsperspectief

Het werelderfgoed Kinderdijk trekt jaarlijks honderdduizenden toeristen. Daardoor komen bereikbaarheid en leefbaarheid in de knel. Alblasserdam, Molenlanden en de Provincie Zuid-Holland ontwikkelen daarom een gebiedsperspectief, dat in het voorjaar van 2019 af moet zijn. Naast de bewoners van het dorp worden ook andere belangrijke partners betrokken. Zoals de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk, Waterschap Rivierenland en natuurorganisaties. Het gebiedsperspectief moet een duidelijk en vooral gezamenlijk beeld opleveren van de toekomst van Kinderdijk en omgeving.

Voor dit project hebben we samengewerkt met communicatieadviesbureau HollandSpoor.